Лелека — птах, який є символом України.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Лелека — птах, який є символом України. » Тестовый форум » Інформаційний портал для біженців

Інформаційний портал для біженців

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Переїхав до Польщі через складні обставини й зараз шукаю, де знайти підтримку онлайн. Можливо, ви знаєте сайти чи організації, які допомагають із пошуком житла чи роботи? Буду вдячний за будь-яку підказку – кожна деталь важлива.

0

2

Моя сім’я залишила Україну одразу після того, як почались активні бойові дії в нашому регіоні. Ми приїхали до Польщі, але без знання мови та з мінімальним багажем речей було важко зорієнтуватися. Саме тоді знайомі порекомендували платформу Спільно https://spilnoinpl.org/ тут ми знайшли відповіді на всі свої запитання: як записати дитину до школи, де знайти курси польської мови для новачків, і навіть адреси організацій, які надають гуманітарну допомогу. Найбільше вразила швидкість оновлення інформації — усе актуальне і зрозуміле. Цей ресурс став для нас опорою та допоміг відчути підтримку. Раджу всім українцям, які зараз у Польщі, скористатися Спільно.

0

Вы здесь » Лелека — птах, який є символом України. » Тестовый форум » Інформаційний портал для біженців

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz